یکی از اصطلاحاتی که لازم است در زمینۀ حمل و نقل کالا با آن آشنایی داشته باشید، کوتاژ است. زمانی که قصد صادرات کالایی را دارید، حتماً این واژه را خواهید شنید و سروکارتان با آن میافتد. پس بهتر است بدانید کوتاژ صادراتی چیست؟ و چه کاربردهایی دارد؟در این مقاله دربارۀ کوتاژ صادراتی صحبت میکنیم و نحوۀ دریافت آن و همچنین استفاده از آن را تشریح خواهیم کرد. پس تا انتهای این نوشته با ما همراه باشید.
در گذشته ارتباط بین کشورها به دلیل محدودیتهایی که در حمل و نقل وجود داشت بسیار کم بود اما امروزه با وجود انواع وسایل حمل و نقل و همچنین سیستمهای ارتباطی امکان رابطه بین کشورها فراهم شده است. به این معنی که کشورها میتوانند کالاهای مورد نیاز خود را از کشور دیگر وارد کرده و کالاهای مازاد خود را به دیگر کشورها صادر نمایند.یک مفهوم مهم اقتصادی در امر تجارت بینالملل کسری تراز تجاری است و زمانی به وجود میآید که واردات بیش از صادرات باشد. به همین منظور دولتها برای کنترل تراز تجاری و به تعادل رساندن آن واردات در قبال صادرات را تعیین کردهاند. ما در این مطلب قصد داریم تا درمورد این روند تجاری صحبت کنیم. گروه ترخیص در سورسینگ و واردات کالا از صفر تا صد همراه شما خواهد بود.پس تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.
در حمل و نقل وجود کانتینرها بسیار مهم است زیرا از طریق آنها میتوان انواع محمولهها را جابهجا کرده و در برابر تغییرات آب و هوایی محافظت نمود. حتی برخی از کانتینرها دارای تهویه یا سیستم سرمایشی هستند که برای انتقال بارهای فسادپذیر گزینه مناسبی خواهند بود. کانتینر FR یکی از انواع کانتینرهاست که در این مطلب قصد داریم درمورد آن اطلاعات مفیدی در اختیار شما قرار دهیم.
کانتینرها یکی از کاربردیترین اقلام برای جابهجایی کالاها از یک مکان به مکان دیگر هستند. کانتینرها به دلیل داشتن فضای بسته خود باعث محافظت از بار در برابر شرایط بد جوی چون بارندگی، باد و غیره میشود. کانتینرها دارای انواع مختلفی هستند که یکی از آنها کانتینر GP است که کاربرد زیادی در حمل و نقل دارد. ما در ادامه مطلب سعی داریم تا اطلاعات مفیدی از این کانتینر، ویژگیها، مزایا، امکان کالاهای قابل حمل با آن و مواردی از این دست در اختیار شما قرار دهیم.
کانتینرها یکی از ابزارهایی هستند که برای حمل و نقل بارها به شدت کاربرد دارند. یعنی وسایل از مبدأ با قرار گرفتن در کانتینر به مقصد ارسال میشود. کانتینرها از بارها در برابر هر گونه آسیب مانند ضربه، خیس شدن و مواردی از این دست محافظت میکنند. یکی از انواع کانتینرها در کنار کانتینر gp، کانتینر DC است که ما در ادامه قصد داریم تا درمورد آن اطلاعات بیشتری از آن و موارد کاربردی در اختیار شما قرار دهیم.
اگر در زمینه واردات یا صادرات تجربهای داشته باشید حتماً میدانید که ترخیص کالاها از گمرک کار پیچیده و زمانبر است که نیاز به تخصص دارد. در این موارد کمک گرفتن از حق العمل کار گمرک(کارگزار رسمی گمرک) میتواند فرآیند ترخیص را تا حد بسیار زیادی آسان کند. ما در این مطلب به شما میگوییم که حق العمل کار گمرک (کارگزار رسمی گمرک)چیست و استفاده از آن چه مزایایی به همراه دارد.
پس از ترخیص کالا از گمرک احتمال بررسی مجدد آن وجود دارد. این بررسیها که به عنوان کنترلهای پس از ترخیص شناخته میشوند، با هدف اطمینان از پرداخت صحیح عوارض گمرکی انجام میگردد. در واقع در مواقعی، ممکن است گمرک به صورت دورهای یا در صورت وجود شک، این بررسیها را انجام دهد. همچنین، صاحب کالا نیز در صورت بروز اختلاف یا نیاز به اصلاحیه در پرداختها، میتواند درخواست بررسی مجدد پرونده را داشته باشد.در صورت کمبود پرداخت عوارض گمرکی، گمرک میتواند مبلغ باقیمانده را از صاحب کالا مطالبه نماید که به این حالت کسر دریافتی گمرک میگویند. برعکس، اگر مبلغ پرداختی بیشتر از مقدار واقعی باشد، صاحب کالا میتواند درخواست بازپرداخت مازاد پرداخت را بنماید. این فرآیندها برای حفظ شفافیت و اطمینان از رعایت قوانین گمرکی توسط طرفین، در نظر گرفته شده است.
برای واردات کالاها به کشور قوانین مخصوصی وجود دارد که باعث نظم بیشتر تجارت میشود. یکی از قوانین گمرکی مربوط به واردات کالاها ورود موقت است که برای برخی از کالاها با شرایط خاص اعمال میشود. در این مطلب قصد داریم تا درمورد این نوع واردات و اسناد و مدارکی که برای آن نیاز است صحبت کنیم.
مراحل ترخیص کالا در گمرک برای صادرات و وارات متفاوت است. هر چند که بدون شباهت به یکدیگر نیز نبوده و مراحل مشترکی نیز دارند. این کار ممکن است به زودی انجام شده یا آنکه مدت زمان قابل توجهی از وقت شما را به خود اختصاص دهد.همه چیز بستگی به تجربه صادرکننده یا ترخیصکار در گذشته دارد. فرایندها و مراحل ترخیص کالا در گمرک معمولا پیچیده بوده و غالبا بنا به دلایلی در حال تغییر است.اما به طور کل میتوانیم ترخیص کالای صادراتی را در چهار مرحله کلی خلاصه کنیم. این مراحل به ترتیب شامل ورود کالا به گمرک، ارائه اظهارنامه و سایر اسناد، ارزیابی کردن کالا و در نهایت صدور سند تشخیص خواهد بود.